Комплексни услуги с устойчиво качество
Ние Ви предлагаме комплексни специализирани услуги с устойчиво качество, като се стремим да осигурим сигурност и ефективност за Вашите бизнес процеси и да Ви спестим време.

Безпристрастност и прозрачност
Начинът ни на работа се основава на принципа на прозрачността, независимостта, безпристрастността на оценките за съответствие и отсъствието на конфликт на интереси.

Квалифицирани специалисти с професионален опит
Нашите експерти са компетентни, безпристрастни и високо квалифицирани. Членството ни в 25 технически комитета по стандартизация, форума на нотифицираните органи и редица асоциации ни помага да следим последните новости в нашата област и да участваме при формиране на практиките по отношение на хармонизираните европейски стандарти.

Оптимални срокове на услугите
Експертността и професионалният ни опит ни помагат да сме ефективни в нашата работа и да намираме бързи решения при поставените от Вас срокове.

Гъвкава ценова политика
Нашата философия е чрез знанията, компетенциите и предоставените ни правомощия да съдействаме на икономическите оператори да изпълняват изискванията на нормативната уредба при максимално конкурентни цени

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin copy   1 f copy  1 y copy

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.