Уважаеми клиенти,


Въпреки взетите от нас мерки, в интернет продължава да съществува сайт със структура и текстово съдържание, дословно копирани от сайта на „Център за изпитване и европейска сертификация“ (ЦИЕС) ЕООД. Това е сайтът на така нареченото "Еуропиън Сертификейшън aнд Тестинг Инститют" ЕООД, с управител г-н Бен Ху. В България дружеството се „движи“ от г-н Красимир Гребенаров.

 

Обръщаме се към Вас, нашите клиенти, защото може да попаднете на въпросния сайт и да останете озадачени кой е първоизточникът.

 

През 2019 г. г-н Гребенаров се обърна към ЦИЕС с молба да му предоставим нашите услуги като лаборатория, за да има право да кандидатства за нотификация. Дружеството с управител г-н Ху, е получило нотификация през юни 2020 г. въз основа на договора, който има с ЦИЕС. Този договор беше прекратен незабавно след като разбрахме за некоректното отношение към нас.

 

Очевидното сходство в наименованието на новооснованото дружество с това на ЦИЕС отдадохме на липсата на въображение. Нещо повече, партньорски подадохме ръка, като се отзовахме на молбата за подписване на договор. Изглежда, обаче, г-н Гребенаров не спира да черпи вдъхновение от „Център за изпитване и европейска сертификация“, тъй като, освен, че е копирал наименованието на нашата компания, сме го вдъхновили да копира дословно текстовете и структурата на нашия сайт. Дори на места наименованието на ЦИЕС е оставено непроменено, както е на страницата "Оценяване съответствието на Машини".

 

Изразихме нашето възмущение от непочтеното поведение и грубото незачитане на интелектуалната ни собственост в официално писмо до управителя, г-н Бен Ху, но не последваха никакви действия от негова страна.

 

ЦИЕС е утвърдена с години компания във всички области на своята дейност. Подобно внушаване на заблуждаваща идентичност няма да промени този факт, но може да бъде подвеждащо за Вас, нашите клиенти.

 

Призивът ни към Вас е - не оставяйте да бъдете подведени! А нашето задължение е да не стоим безучастни при това грубо нарушаване на авторските ни права.

 

 

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin   1 f  1 y

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.