Уважаеми клиенти,

През 2022 година ни предстои да отбележим 20-та годишнина от основаването на ЦИЕС.

По пътя на нашето развитие винаги сме търсили най-добрите решения за Вас, нашите клиенти, със специализираните си услуги, които Ви предоставяме, за да отговорите със сигурност на националните изискванията и на тези на европейското техническо законодателство. През годините не спирахме да се стремим към най-доброто представяне на това, което сме, защото вярваме, че „Застоят е крачка назад, а промяната е стабилност“.

Предвид съвременните предизвикателства в бранд мениджъмънта направихме следващата крачка в развитието си, като обновихме нашето лого. Новото ни лого е с характерна индивидуалност и с модерен графичен дизайн. Фокусът е не само върху техническата част на работата ни, но и върху нашата целеустременост и желанието ни да разширяваме перспективите си.

Запазихме двете букви С, с които брандът ни е разпознаваем, но сега те са цветни и са едно цяло. Всяка буква е със заоблени напред отворени дъги, символ на устрем, стремеж към прогрес, порив за движение и развитие. Новите ни корпоративни цветове – коралово червено и оранжево не са подбрани случайно. Коралът е символ на чистота, мъдрост и амбиция, а оранжевото олицитворява самоувереността, обновлението и чистата енергия.

 

CIES LOGO redesign final bg                             Four arrows copy                            CTEC Logo Vertical Up small BG

 

ЩЕ ОКАЖЕ ЛИ ВЛИЯНИЕ НА ВАС ТАЗИ ПРОМЯНА?

НЕ, всички издадени протоколи, удостоверения, сертификати и доклади остават действащи до изтичане на срока им на валидност. Не е необходимо да правите каквито и да било постъпки за преиздаването им.

Вярваме, че ще продължите да асоциирате обновеното ни лого с професионализъм, честност, компетентност и с индивидуалното ни отношение към Вас!

Радваме се, че сте с нас в тази нова глава от развитието на нашата компания!

 

Екипът на ЦИЕС ЕООД

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin copy   1 f copy  1 y copy

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.