Важно! Злоупотреби

Молим да не се доверявате, ако получите съобщения, с които под каквато и да е форма се твърди, че има промяна в банковите и/или адресните данни на ЦИЕС. Такава промяна няма!

Повече

След дълъг процес на проучване и доказване на компетентност, на 25 януари 2022 г. „Център за изпитване и европейска сертификация“ (ЦИЕС) ЕООД беше признат от Главна дирекция „Гражданска защита“ към Министерство на вътрешните работи на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ) като лаборатория за изпитване по редица показатели.

 

При строителните дейности в ОАЕ се използват продукти, които са минали през одобрението на Главна дирекция „Гражданска защита“. Поради тази причина, европейски и други органи по сертификация и лаборатории за изпитване кандидатстват, за да получат одобрение услугите им да бъдат признати в ОАЕ. Това означава, че производителите в строителния сектор, чиито продукти са предоставени на пазара на ОАЕ трябва да се обръщат единствено към одобрени от местните институции лаборатории и сертифициращи органи. Днес вече една от одобрените организации, единствена от България, е и ЦИЕС.

 

Продуктите, които са включени в листата на ОАЕ и за които можем да предоставяме изпитване в качеството си на акредитирана Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства, са битови детектори за газ и осветители за аварийно осветление. Като Лаборатория за изпитване на строителни продукти сме одобрени да предоставяме изпитване за реакция на огън на вътрешни и външни облицовки на стени и тавани, експандирани винилови стенни покрития, вътрешни подове и подови настилки, горими декоративни материали и др.

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin copy   1 f copy  1 y copy

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.