Благодарим Ви за поздравленията, страхотните пожелания по повод 20-годишния ни юбилей и за споделените моменти заедно!

 

Уважаема г-жо Шинева,

За мен е удоволствие и чест, от името на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор да поздравя Вас и целия Ви екип по повод на 20-годишнина от създаването на "Център за изпитване и европейска сертификация".

Преди 20 години Вие подадохте ръка и помогнахте на българските производители и предприемачи да изпълнят изискванията на нормативната уредба, да получат сигурност и гаранции за качествата на продуктите си. Постепенно извървяхте нелекия път от получаването на лиценз за технически надзор на съоръжения с повишена опасност, през признаването Ви за нотифициран орган от ЕК за обхвата на 3 европейски директиви, до официално обявената през миналата година нотификация на ЦИЕС по Регламент (ЕС) 2016/425 относно личните предпазни средства. В резултат на Вашата упорита и последователна работа, 20 години по-късно ЦИЕС има четири модерно оборудвани лаборатории и се ползва с доверието на хиляди бъгарски и чуждестранни производители и вносители.

През годините съвместна работа, ДАМТН се увери във високия професионализъм, богатия практически опит и компетентност на експертите от ЦИЕС..

Със създадената и нотифицирана от ЕК лаборатория за изпитване за клас по реакция на огън, Вие станахте надежден партньор при проверка постоянството на експлоатационните показатели на строителните продукти по отношение на изпълнение на изискванията на противопожарните норми. Надеждните изпитвания и полуените резултатидават увереността на ДАМТН да се довери и в бъдеще на ЦИЕС в Стара Загора.

Уважаема госпожо Шинева, уважаеми колеги от "Център за изпитване и европейска сертификация", българският бизнес и ДАМТН имат нужда от високото качество и надеждност на Вашата експертиза! Честит празник, честит 20 рожден ден!

ПЕТЪР ГОРНОВСКИ

Председател на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор

 

 

От името на Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) бихме искали най-сърдечно да Ви честитим 20-годишния юбилей!

Оценяваме изключително високо дългосрочното ни партньорство с ЦИЕС ЕООД, тъй като Вашата компания винаги е била лоялен и коректен член на нашата асоциация.

През всичките тези години високият професионализъм и качеството на работа станаха отличителна черта на ЦИЕС ЕООД, което е и основа за нейния просперитет.

Пожелаваме на целия екип здраве, вдъхновение и мотивация, както и още дълги години да пишете своята успешна история!

Управителен съвет на БАСЕЛ

 

 

Приемете моите и на цялата акадмична общност на Тракийски университет - Стара Загора сърдечни поздравления по повод кръглата 20-годишнина от основаването на Център за изпитване и европейска сертификация.

За тези години Вие доказахте, че сте професионалисти и постигнахте целта си - да бъдете полезни на икономическите оператори със специализираните си услуги и да осигуряате експертиза за почти всички сектори на икономиката.

Бъдете здрави, удовлетворени от работата си и винаги устремени към нови върхове!

ДОЦ. ДОБРИ ЯРКОВ

Ректор на Тракийски университет - Стара Загора

 

 

Уважаема г-жо Шинева,

От името на Деканското ръководство и Академичната общественост на Стопански факултет при Тракийски университет - Стара Загора изказвам най-сърдечни поздрави на Вас и на целия колектив по случай: 20-ата годишнина от основаването на Център за изпитване и европейска сертификация.

Убедени сме, че подготвените от Вас висококвалифицирани кадри ще работят за превръщането на България в достоен партньор в Европейската и международна общност.

Поздравяваме Ви за усилията, които полагате за издигане на качеството на университетското образования в България - наука и практика.

Желаем на всички Вас здраве, благополучие, нови професионални и лични успехи и бъдещо ползотворно сътрудничество!

Честит празник!

ДОЦ. Д-Р БЛАГА СТОЙКОВА

Декан на СФ, Тракийски униветситет

 

 

Уважаема г-жо Шинева,

Имаме удоволствието от мое име и от екипа на "Научно-изследователски институт - НИСИ" ЕООД да Ви отправя нашите най-сърдечни поздравления по повод 20 годишнината от създаването на ЦИЕС.

В годините Вашата компания се утвърди като една от водещите експертни институции в областта на изпитвателната и сертификационната дейност в строителната индустрия.

Непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите услуги, както и нарастването на доверието на Вашите партньори и клиенти към работата Ви са само част от сериозната визитна картичка на ЦИЕС.

Използвам случая да Ви благодаря за добрата комуникация и ползотворно сътрудничество и партньорство с нашия институт и да си пожелаем и в бъдеще да продължим нашата съвместна дейност за просперитета и развитието на строителния сектор в България.

На Вас и на целия екип на ЦИЕС пожелавам здраве, лично щастие и нови професионални успехи!

МАЯ КОСЕВА

Управител на НИСИ ЕООД

 

 

Уважаема г-жо Шинева,

С удоволствието от името на Българското ядрено дружество да поздравя колектива на Център за изпитване и европейска сертификация, гр.Стара Загора по случай 20 години от създаването му. ЦИЕС се ползва с доверие и респект на българския пазар в изпитванията и сертификацията на технически продукти, сертификацията на системи за управление, техническия надзор, контрола, обследването за енергийна ефективност и обученията.

Използвам случая да изразя признателността и удоволствието години наред да имаме във Ваше лице модерен и интересен лектор на Семинара по системи на управление на качеството, който БЯД организира ежегодно за специалисти от организации в областта на ядрената енергетика и изследвания.

Желаем Ви успешно справяне с предизвикателствата на изменящия се свят в бъдещите години. Здраве и успехи на сътрудниците на ЦИЕС!

Д-Р МЛАДЕН МИТЕВ
Председател на Българското ядрено дружество

 

 

Скъпа Блага,

Поздравявам те за юбилея!

Знам колко решителност и колко усилия бяха необходими, за да може ЦИЕС да се изгради, укрепне и разрасне.

Радвам се, че те познавам и че видях първите стъпки  на Центъра. Приятно е да видя, че толкова много труд е довел до такива отлични резултати.

ОЛГА МАНАФОВА

Ръководител български департамент, Преводи

Европейска комисия

 

 

Уважаеми колеги и приятели,

За мен е чест да отправя поздравления, както към колегите, с които работихме съвместно, така, и към всички Вас!

Контактите ми през тези години сочат безспорно, че Вие сте силен и сплотен екип. Че отдавате сърце и душа в своя неуморен труд!

Че поддържате високо ниво на знания и умения - а това е плодородната почва, даваща висотата на Вашите заслужени успехи!

Така, че имате моят маркер за идентичност, с която Ви определям…

Нека ПРАЗНИКЪТ е признание за всеки от Вас! Нека Вашата упоритост и устойчивост и занапред са еталон за всеотдайност и пример за подражание!

Пожелавам Ви здраве! Пожелавам Ви ентусиазъм към новото, което предстои! Пожелавам Ви несломим дух и бъдещи успехи в благородните дела!

Честит празник!

РОСИЦА КРЪСТЕВА

Инспектор ЗБР – „Хан Аспарух“ АД, гр. Исперих

 

 

Поздравяваме Ви за това, че като една авторитетна организация винаги сте били добрият партньор, покрепящ разумните инициативи.

От сърце Ви пожелаваме още дълги години успешна и ползотворна работа, разширяване на Вашите контакти с партньорите Ви, онществен авторитет и признание за делата Ви.

Уверяваме Ви, че Клуб 9000 е готово да бъде заедно с Вас за създаването на благоприятни условия за устойчиво развитие на бизнеса в България.

ПРОФ. Д-Р ЕЛКА ВАСИЛЕВА

Председател на УС, Клуб 9000

 

 

Пожелаваме Ви да бъдете все така точни, коректни, искащи, можещи, знаещи!
Честит юбилей, ЦИЕС!
С пожелание за  дълга ползотворна съвместна работа!

ИНЖ. РОСИЦА НЕДЕЛЧЕВА, "ВДХ" АД

 

 

ЦИЕС в социалните мрежи

                          Linkedin copy   1 f copy  1 y copy

Централен офис

гр. Стара Загора 6006

ул. Индустриална 2, п.к. 131

Тел. +359 (42) 620368

Факс: +359 (42) 602377

е-mail: ctec@ctec-sz.com

            ctec.office@gmail.com

Лаборатории

Лаборатория за изпитване на строителни продукти
тел.:  042 627217, 042 620368

Лаборатория за изпитване на машини, съоръжения и устройства
тел.: 042 630476; 042 620368

Top
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.