През 2022 г. ЦИЕС отбелязва 20-години от основаването си. На 9 юни 2022 г. официално отпразнувахме юбилея си с фирмено парти в хотел Сити, Стара Загора. Над 150 гости ни оказаха честта да присъстват на събитието - представители на държавни институции, министерства, утвърдени национални и регионални компании.

 

Управителят на ЦИЕС, инж.Благовеста Шинева с вълнение поздрави всички гости с добре дошли. Тя подчерта факта, че 20-години са минали изключително бързо, но ЦИЕС е реализирал своята цел и мечта – да бъде първият български орган за оценяване на съответствието, акредитиран, нотифициран, със собствени лаборатории и с много дейности в услуга на бизнеса.

 

Пред гостите на събитието беше премиерата на юбилейното ни видео. В него беше представен екипът на ЦИЕС и мигове от работните процеси при сертификацията на технически продукти и системи за управление, провеждане на лабораторни изпитвания, технически надзор, контрол, обследване за енергийна ефективност и обучения.

 

Поставихме началото на една добра традиция. С призове в няколко категории бяха отличени служители и партньори на компанията. В категорията "20 успешни години" плакети получиха инж.Христина Ангелова, ръковoдител Лаборатория за изпитване на стрителни продукти и инж. Здравко Дончев, ръководител Технически надзор на съоръжения с повишена опасност. В категория "Специален принос" беше отличена инж.Розалина Гичева, ръководител Орган за сертификация на машини и електрически съоръжения, дългогодишен служител на ЦИЕС, вече в заслужена почивка. Плакети в категория "Специален принос" бяха връчени и на партньорите на ЦИЕС - Адвокатско дружество "Стръмска и Петрова" и Олег Стоилов, председател на ТПП Стара Загора. Инж. Ирина Динева, управител на Холдинг Загора ООД беше отличена с плакет "Изключителен принос" за създаването и подкрепата на ЦИЕС през годините. Инж. Шинева също получи приз-изненада с признателност от нашия екип за отговорното управление, мотивацията и вдъхновението. Автор на дизайнерски изработените плакети е Стефан Петров, възпитаник на Националната Художествена Академия. Негови са емблематични награди на престижни конкурси и събития.

 

Водещ на празничната вечер беше музикантът Пейо Филипов, който се погрижи за доброто настроение на гостите заедно с младите певци от последното издание на музикалното реалити „Гласът на България“ - Георги Костадинов, Елена Кокорска и Виктория Главчева. Специална изненада за присъстващите беше ефектното лазерно шоу и прекрасното изпълнение на младия оперен певец Стоян Буюклиев, студент в НМА "Проф. Панчо Владигеров".

 

CTEC All

 

Blaga Plaket